Mitt förbund:
Ingår

Fri rådgivning för sparande, pension och försäkringar

Du kan ha oanmälda skador, ett försäkringsskydd som är för stort eller för litet, eller behov av ett par erfarna ögon på din pensionsprognos. Boka en timmes rådgivning så går vi igenom ditt skydd som helhet: försäkringar, sparande och pension.

Beskrivning & villkor

Ett liv kan förändras på många olika sätt. Du kan få ett nytt boende, en ny familjemedlem eller en ny dröm. Få en timmes personlig rådgivning där vi tillsammans går igenom ditt skydd som helhet: försäkringar, sparande och pension. Våra erfarna rådgivare ger tips och råd för just din situation, helt utan måsten, och svarar på dina frågor i lugn och ro över telefon eller videosamtal. Du väljer bara en tid som passar dig, så hör vi av oss.

Om Folksam

Vi är kundägda, och finns till för våra kunders skull. Det betyder att vi inte har några aktieägare. Istället för att dela ut vinsten till aktieägare går den tillbaka till kunderna. Det sker i form av återbäring, premiesänkningar eller ännu bättre service, tjänster och erbjudanden. Våra drygt fyra miljoner kunder ger Folksam en mångfald, och vi är stolta över att ha flerspråkig kundservice.

Våra samarbeten med fackförbund är något vi är stolta över. Tillsammans har vi tagit fram detta försäkringsskydd som ingår i ditt medlemskap och ska passa just dig. Du får också fler försäkringar och tillval till ett förmånligt medlemspris.

folksam.se

Om Svenska Pappersarbetareförbundet

Pappers har ungefär 14 500 medlemmar som arbetar inom massa- och pappersindustrin. Förbundet servar sina medlemmar inom alla fackliga områden och arbetar för att stärka deras position och skapa trygga och schysta arbetsvillkor. Och genom LO-mervärde kan medlemmarna som bonus även erbjudas förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.