10 % rabatt

Hyr bil smart hos Mabi!

10% rabatt på lägsta webbpriset. Gäller bokning på Mabis hemsida.

Oavsett om du behöver en smidig stadsbil, en rymlig familjekombi eller en stilig premiumbil så har vi hyrbilen som passar dig.

Hyr bilen på mabi.se med kampanjkod och få 10% medlemsrabatt på Mabi Hyrbilars lägsta webbpriser. Dessutom ingår skadekostnadsreducering och maximalt 300 fria mil per hyresmånad i priset. Mabi har uthyrningskontor över hela landet och hyr ut allt från personbilar, till minibussar och transportbilar.

Villkor
Rabatten gäller endast vid bokning på Mabis hemsida med kampanjkod.
Erbjudandet gäller när du hyr från en dag till en månad. Lokala avvikelser kan förekomma.

Oavsett om du behöver en smidig stadsbil, en rymlig familjekombi eller en stilig premiumbil så har vi hyrbilen som passar dig.

Med Mabi Hyrbilar reser du tryggt och bekvämt. Vi är ett av Sveriges största biluthyrningsföretag och har uthyrningskontor över hela landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder allt från små och stora personbilar till minibussar, flyttbilar och transportbilar. Hos oss kan du hyra bil både kortare och längre perioder, från en dag till flera månader.

Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

mabi.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev