Mitt förbund:

Prova BookBeat gratis i 45 dagar och få 12 mån med 15% rabatt!

Väck läslusten till liv med en spännande deckare eller varför inte en härlig feel-good roman. Nu kan du som medlem ta del av BookBeats erbjudande - prova gratis i 45 dagar och därefter få 15 % rabatt på valfritt prispaket i 12 månader (från 75 kr/mån).

Beskrivning & villkor

Bra underhållning behöver inte vara mer komplicerat än en spännande bok i lurarna!
Med BookBeat får du tillgång till över 800 000 böcker i olika genrer och för alla åldrar. Nu kan du som medlem ta del av BookBeats erbjudande – prova gratis i 45 dagar och få 12 månader med 15% rabatt.

För dig som har barn finns massor av populära bilderböcker med ljud för de yngsta, och ungdomslitteratur för de äldre barnen. Ett riktigt bra tips för att väcka läslusten! Med BookBeats familjekonto kan upp till fem personer dela ett konto, och lyssna samtidigt på olika böcker.

Villkor

Erbjudandet gäller nya BookBeat-användare t.o.m 31 december. När du registrerar dig får du välja vilket prispaket du vill ha efter gratisperioden. Med basic-paketet kan du lyssna upp till 20 timmar för 75 kr/mån. Med premium-paketet kan du lyssna upp till 100 timmar för 144 kr/mån (rabatt inkluderad i priset). Avsluta när du vill, BookBeat har ingen bindningstid.

Om BookBeat

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker och ger dig tillgång till över 800 000 titlar direkt i din mobil eller surfplatta. Du kan lyssna eller läsa hur mycket du vill, var och när du vill. BookBeat är den i snitt populäraste ljudbokstjänsten i App Store och Google Play.

BookBeat lanserades 2015 och är del av Bonnier, som i över hundra år har skapat, förädlat och distribuerat berättelser.

bookbeat.se