Mitt förbund:

Råd & Rön – nytta och nöje för en enklare vardag

Beskrivning & villkor

Råd & Rön är tidningen som arbetar för att hjälpa dig att göra kloka val som sparar tid och pengar i vardagen. Oavsett om det gäller vilka försäkringar du inte behöver, vilket kylskåp som lever upp till kraven eller i att se till att din nästa måltid inte innehåller onödiga bekämpningsmedel. Vårt mål är att du ska slippa lägga lika mycket tid på att kartlägga och undersöka vad som passar just dig bäst i det ständigt växande utbudet.

Som medlem i ett LO-förbund får du en rabatterad helårsprenumeration med 10 nummer av tidningen och inloggning till vår låsta hemsida för 499 kronor (ord. 549 kr). Du får även tillgång till tidningen digitalt. Välkommen till Råd & Rön!

Villkor

Erbjudandet gäller nya prenumeranter inom Sverige till och med den 31 december 2024.
Vid frågor, kontakta vår kundtjänst på 08-799 62 23.

 

Om Råd & Rön

Som prenumerant erbjuder vi dig mängder av tester varje år där du ser vilka produkter som är bra och motsvarar dina behov. Våra tester utförs av professionella och ackrediterade laboratorier och vi köper alltid alla produkter själva i butik för att säkerställa att det vi testar är samma som ni konsumenter erbjuds. Råd & Röns verksamhet finansieras av er läsare. Vi är annonsfria både på nätet och i vår papperstidning för att tillverkare inte ska kunna påverka oss ekonomiskt.

www.radron.se