Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

Pappers
Sök Mobilmeny
Spara

SF Kids – 2 månader fritt därefter 10% rabatt

Hos SF Kids är alla välkomna, men barnen är alltid hedersgäster. Därför har vi valt att designa tjänsten så att det ska vara enkelt att navigera, även för de minsta. Men eftersom vuxna ibland måste få bestämma har vi skapat några smarta föräldrakontroller.

Ta del av erbjudandet

Med SF Kids kan hela familjen njuta av hundratals timmar film och serier. Här hittar ni allt från klassiker till spännande nyheter men även inspiration till rörelseglädje i vardagen via våra rörelsevideos samt böcker som du kan läsa eller lyssna på.

Den enkla och lekfulla designen gör det lätt att navigera, även för de yngsta. Tjänsten har offline-läge som gör innehållet tillgängligt även under resor och smarta föräldrakontroller ger dig som förälder möjlighet att påverka tittandet. SF Kids är en trygg, rolig och barnvänlig app och finns idag på dator, mobil, surfplatta och Apple TV. Tjänsten finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Som medlem får du prova på SF Kids kostnadsfritt i 2 månader, därefter fortsätter abonnemanget till reducerat månadspris med 10% rabatt (ord.pris 69 kr/mån)

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in via din avdelning

Till din avdelning Inte medlem än

Villkor

Gäller nya kunder till SF Kids. Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang på sfkids.com. Ingen bindningstid.