Mitt förbund:

SSF Nyckelbricka – halva priset

Det är inte ovanligt att tappa bort sina nycklar, men att få dem tillbaka utan en nyckelbricka är sällsynt. Med en SSF nyckelbricka ökar du chanserna att återfå dina nycklar. Nu kan du som LO-förbundsmedlem prova på SSF nyckelbricka till halva priset första året!

Beskrivning & villkor

Har du någon gång tappat nycklarna?

Gör som tusentals andra, ta det säkra före det osäkra och öka dina chanser att få tillbaka borttappade nycklar. Nyckelbrickan kan sättas på valfri nyckelknippa, exempelvis hemnyckeln, en bilnyckel eller cykelnyckel. Skapa trygghet och lugn i familjen genom att abonnera på SSF nyckelbrickor redan idag!

Så här fungerar nyckelbrickan

Varje nyckelbricka är personlig, med ett unikt nummer som registreras tillsammans med dina uppgifter i en databas. Med stöldskyddsföreningens nyckelbricka har du större chans att du får tillbaka dina borttappade nycklar. Du väljer själv hur länge du vill vara kund och vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Upphittaren lämnar in nycklarna, antingen till en polisstation eller genom att lägga dem i närmaste brevlåda. Så fort dina nycklar har kommit till polisen eller SSF så kontaktar vi dig och du kan då hämta dom hos polisen eller så skickar vi dom med rekommenderat brev. Stöldskyddsföreningen betalar även en hittelön till upphittaren.

Beställ en nyckelbricka till alla i familjen! Första året får du till halva priset.

Erbjudandet gäller för upp till 6st nyckelbrickor under första året för 69 kr/st.

Efter det första året får du ett erbjudande om att förlänga abonnemanget till ord. pris (fn.139kr/st). Vill du då inte förlänga ditt abonnemang är det bara att meddela oss detta. Vi tillämpar inga bindnings- eller uppsägningstider.

Om SSF Stöldsskyddsföreningen

SSF är en oberoende, ideell förening som förebygger brott i samarbete med bland annat polisen och försäkringsbranschen. Alla som använder någon av SSF:s tjänster eller produkter stödjer indirekt vårt brottsförebyggande arbete. Vi återvinner vårt överskott i kloka projekt som skyddar dig i vardagen.

Ring SSF för objektiva och professionella råd när du ska välja säkerhetsprodukter, telefon 0771-773 773. Det kostar inget och ger dig extra trygghet, innan du bestämmer dig. Du kan också hitta informationen på vår hemsida.

stoldskyddsforeningen.se