upp till 25 %

Upp till 25% rabatt på båtresan med TT-Line

Rabatten gäller på Flex- och Smartbiljetter samt hytter. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Från Trelleborg i södra Sverige når du Travemünde och Rostock i norra Tyskland, Swinoujscie i Polen och Klaipeda i Litauen med våra moderna färjor. Med upp till 18 avgångar/dygn ger vi dig stor flexibilitet, valfrihet och prisvärda biljettalternativ. Låt semestern börja ombord! Ni vilar, vi kör!

Vi erbjuder dig som medlem:

  • 25% rabatt på alla dagavgångar till Travemünde hela året (under perioden 14/6-8/9-2021 endast giltig mån-tor)
  • 10% rabatt på övriga avgångar till Travemünde, Rostock, Swinoujscie och Klaipeda

Läs mer och boka på www.ttline.se eller ring 0410-56200. (Bokningsavgift tillkommer vid personlig service) Uppge kampanjkoden vid bokningen.

Som marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten, har TT-Line varit synonymt med pålitlighet, kvalitet och hållbarhet i mer än 50 år med sin flotta av moderna färjor.

Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna som det privatägda TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige med de 7 moderna RoPax färjorna.

Rymliga hytter, högklassig mat och integrerade SEA & SAVE-Bordshops med ett stort sortiment av olika varor gör överfarten till en upplevelse för de upp till 6 500 passagerare som TT-Line kan transportera varje dag.

ttline.com/sv

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev