Mitt förbund:
Nyhet!

Upplev magiska Tivoli till medlemspris

Upplev den magiska parken i hjärtat av Köpenhamn i Danmark, tillsammans med familj och vänner och njut av de vackra omgivningarna. Nu har du möjlighet att ta del av hela upplevelsen till medlemspris– unikt för dig som medlem i ett LO-förbund.

Beskrivning & villkor

Upplev den magiska parken i hjärtat av Köpenhamn tillsammans med familj och vänner och njut av de vackra omgivningarna.

Känn ruset i berg- och dalbanan, njut av utsikten från ballonggungan eller sparka igång skrattmusklerna i monsunen. Smaka på sommaren och prova på alla möjliga läckra frestelser och kulinariska upplevelser. Lyssna på levande jazz, rock eller klassiskt – på Tivoli kan du uppleva ett brett utbud av sommarkonserter. Och om du vågar, besök Tivolis läskiga hus, Villa Vendetta.

Nu har du möjlighet att ta del av hela upplevelsen till medlemspris – unikt för dig som medlem i ett LO-förbund. Erbjudandet ger dig rabatt på entrépriset och på paket med både entré och åkband.

Uppge kampanjkoden ovan som Lösenord på Tivolis landningssida för att få fram erbjudandet.

Tivoli är som aldrig förr.

Om Tivoli

Tivoli är en mysig nöjespark mitt i centrala Köpenhamn i Danmark, som funnits ända sedan 1800-talet. Här kan du roa dig i fartfyllda åkattraktioner eller bara njuta av de vackra omgivningarna och äta god mat. Parken ligger mitt i staden mycket nära centralstationen och här finns nöjen passande för alla åldrar, oavsett om det du gillar åkattraktioner, teaterföreställningar eller livemusik.

tivoli.dk