Mitt förbund:
Nyhet!

Upplev en magisk Halloween på Tivoli!

Upplev en magisk Halloween på Tivoli från den 10 oktober till 3 november, där rys och skräck blandas med tusentals pumpor och smakrika upplevelser. Nu har du möjlighet att ta del av hela upplevelsen till medlemspris– unikt för dig som medlem i ett LO-förbund.

Beskrivning & villkor

Roliga, stämningsfulla och smakrika upplevelser väntar under Halloween på Tivoli.

Kliv in i det lysande halloween-universumet mitt i höstmörkret när Tivoli förvandlas till ett magiskt äventyr. Tivoli öppnar dörrarna för Halloween från den 10 oktober till den 3 november. Här väntar rys och skräck, tusentals pumpor och massor av smakupplevelser för hela familjen.

Följ doften av söta halloween-frestelser, upplev gourmetmat utöver det vanliga i det japanska tornet, eller njut av en klassisk middag på en av parkens många restauranger. När det är dags för skrämmande roligheter bjuder häxorna in till elixir vid den stora grytan och leker kurragömma i labyrinten. Om du vågar, kan du också besöka Det Hemsökta med de mörka källargångarna under Tivolis berg- och dalbana, eller våga dig igenom den övergivna herrgården Villa Vendetta.

Villkor
Nu har du möjlighet att ta del av hela Halloween upplevelsen till medlemspris unikt för dig som medlem i ett LO-förbund. Erbjudandet ger dig rabatt på entrépriset och på paket med både entré och åkband.

Uppge kampanjkoden ovan som Lösenord på Tivolis landningssida för att få fram erbjudandet.

Erbjudandet gäller t. o. m. 2024-11-03

Tivoli är som aldrig förr.

Om Tivoli

Tivoli är en mysig nöjespark mitt i centrala Köpenhamn i Danmark, som funnits ända sedan 1800-talet. Här kan du roa dig i fartfyllda åkattraktioner eller bara njuta av de vackra omgivningarna och äta god mat. Parken ligger mitt i staden mycket nära centralstationen och här finns nöjen passande för alla åldrar, oavsett om det du gillar åkattraktioner, teaterföreställningar eller livemusik.

tivoli.dk

Telefon med månadens erbjudande