Mitt förbund:

20% rabatt på stughyra i Stockholms skärgård

Gistholmen är en helt egen ö i Stockholms mellersta skärgård. Här finns 21 stycken små stugor med självhushåll, en storstuga, en bastu och ett servicehus med duschar och toaletter. Tillvaron på Gistholmen är enkel och okomplicerad!

Beskrivning & villkor

På Gistholmen handlar det inte om att unna sig mer, fler, större och lyxigare. Hos oss handlar det om att ta en paus. En paus från stress, press och vardag. Och det behöver inte vara så märkvärdigt. Det kan räcka med att sitta på en klipphäll i kvällssolen och titta ut över vågornas glitter. Det kan handla om att plocka en bukett blåklockor och sätta i en kaffemugg, eller att ro över till närmsta kiosk och köpa en glass. Att grilla en abborre som man precis dragit upp själv är vardagslyx på Gistholmen. Att titta på stjärnorna, lösa ett korsord, hitta en fyrklöver och att vakna utvilad varje morgon. Det handlar om att bara leva en stund.

Som medlem i ett LO-förbund och ansluten till LO Mervärde kan du boka ditt semesterboende på Gistholmen till rabatterat pris, 20% rabatt på ordinarie logipris under veckorna 18-24 och 34-44.

På Gistholmen finns 21 stycken stugor: de stora stugorna, de små stugorna och Vaktmästarstugan. Alla stugor har sin unika utsikt. En ligger på en klippa, en annan närmast ängen. En ligger i skogen, en annan vid skärgårdsbryggan. Har du en favoritstuga som känns mer hemma än någon annan kan du självklart boka just den i mån av plats. Vi garanterar att alla stugor har sin charm!

Villkor

Erbjudandet kan endast bokas via info.gistholmen@ronneberga.se. Uppge kampanjkoden ovan vid bokningen och kom ihåg att ta med ditt förbundsmedlemskort och visa upp detta vid incheckning för att få 20% rabatt på boendet. Bokningen är bekräftad efter att betalning skett via betallänken som skickas i bekräftelse efter bokningsförfrågan.

Välkomna till Gistholmen och ta en paus i den svenska skärgården.

Om Gistholmen

Gistholmen ägs av Byggnads fackförbund. Bokning sköts genom Rönneberga Konferens. Ta båten från Strömkajen, flytta in i din stuga och njut av lugnet i skärgården.

Rönneberga Konferens ligger endast 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Den friska havsluften får du på köpet. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

gistholmen.com