20% rabatt

20% rabatt på stughyra i Stockholms skärgård

Som medlem och ansluten till LO Mervärde kan du boka ditt semesterboende på Gistholmen till rabatterat pris, 20 % på ordinarie logipris.

På Gistholmen finns 21 stycken stugor: de stora stugorna, de små stugorna och Vaktmästarstugan. Alla stugor har sin unika utsikt. En ligger på en klippa, en annan närmast ängen. En ligger i skogen, en annan vid skärgårdsbryggan. Har du en favoritstuga som känns mer hemma än någon annan kan du självklart boka just den i mån av plats. Vi garanterar att alla stugor har sin charm!

Välkomna till Gistholmen och ta en paus i den svenska skärgården.

Villkor

Erbjudandet kan endast bokas via telefon 08-446 78 00 eller mejl info.gistholmen@ronneberga.se Uppge kampanjkoden vid bokningen och kom ihåg att ta med ditt förbundsmedlemskort och visa upp det vid incheckning för att få 20% på boendet under din vistelse.
Bokningsperioden för 2022 är 1 mars till 31 oktober. Boendesäsongen 2022 är mellan 1 maj och 31 oktober.

Gistholmen ägs av Byggnads fackförbund. Bokning sköts genom Rönneberga Konferens. Ta båten från Strömkajen, flytta in i din stuga och njut av lugnet i skärgården.

Rönneberga Konferens ligger endast 20 minuter från centrala Stockholm. Hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Den friska havsluften får du på köpet. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

gistholmen.com

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev