25% rabatt

25% rabatt på boende hos Freys Hotel

Rabatten gäller på ordinarie logipriser. Priserna förutsätter att bokning görs direkt med hotellet och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Medlemskap måste styrkas med medlemskort vid incheckningen på respektive hotell.

FREYS HOTEL

Centralt beläget mitt emot Arlanda Express och två minuter från Centralstationen i Stockholm ligger det familjeägda Freys Hotel. Ett fyrstjärnigt hotell med en hemtrevlig atmosfär och personlig service. Här erbjuds 127 individuellt inredda hotellrum och nio flexibla konferenslokaler för upp till 50 personer.

På Freys Hotel kan du även börja eller avsluta dagen i bastun. Denna bokas i receptionen minst en timme innan önskad tid. Belgobaren med sitt kontinentala kök serverar lunch och middag med belgiska influenser. Baren har ett imponerande sortiment av belgisk öl. Uteservering är öppen sommartid.

Du får alltid 25% rabatt på ordinarie logipriser.

Villkor
Medlemskap behöver styrkas vid incheckning på hotellet.

Freys Hotels består av två privatägda hotell mitt i Stockholm city.

FREYS HOTEL
Det familjeägda Freys Hotel ligger centralt beläget i Stockholm mitt emot Arlanda Express och två minuter från Centralstationen. Ett fyrstjärnigt hotell med en hemtrevlig atmosfär och personlig service.

HOTEL LILLA RÅDMANNEN
I Vasastan vid en lugn sidogata intill Drottninggatan ligger det familjeägda hotellet Lilla Rådmannen. Ett trestjärnigt boutique hotell med en välkomnande atmosfär och personlig service.

freyshotels.com

Andra erbjudanden du kanske gillararrow

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev