Stäng dialogruta

Välj ditt fackförbund för att se dina unika erbjudanden

Du kommer nu länkas vidare så att du kan visa att du är medlem

Sök Mobilmeny
Spara

Råd & Rön – nytta och nöje för en enklare vardag

Ta del av erbjudandet

Råd & Rön är tidningen som arbetar för att hjälpa dig att göra kloka val som sparar tid och pengar i vardagen.  Oavsett om det gäller vilka försäkringar du inte behöver, vilket kylskåp som lever upp till kraven eller i att se till att din nästa måltid inte innehåller onödiga bekämpningsmedel. Vårt mål är att du ska slippa lägga lika mycket tid på att kartlägga och undersöka vad som passar just dig bäst i det ständigt växande utbudet.

Våra tester utförs av professionella och ackrediterade laboratorier. Tack vare att vi är en annonsfri tidning kan inte tillverkarna påverka oss ekonomiskt på något sätt. Vi vågar helt enkelt alltid säga ifrån när saker inte håller måttet. Vi erbjuder dig mängder av tester varje år där du ser vilka produkter som är bra och motsvarar dina behov. Vi har tester om allt från dyra tvätt- och diskmaskiner till hundmat och billiga köksknivar.

Som medlem i ett LO-förbund får du en rabatterad helårsprenumeration med 10 nummer av tidningen och inloggning till vår låsta hemsida för 449 kronor (ord. 499 kr). Du får även tillgång till tidningen digitalt.

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in på ditt förbund.

Välj förbund Inte medlem än

Villkor

Erbjudandet gäller nya prenumeranter inom Sverige till och med den 31 december 2020. Vid frågor, kontakta vår kundtjänst på 08-799 62 23.

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från LO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.