Mitt förbund:
Nyhet!

Vi har allt för din körkortsteori – 15 % rabatt

Hos oss på Sveriges Trafikutbildares Riksförbund (STR) hittar du all körkortsteori som du behöver för att klara ditt körkort. Vi har teorimaterial för Personbil, Moped, MC, Personbil med släp, Lastbil, Buss, YKB-utbildning, Traktor och Taxi. Nu får du som LO-medlem 15% rabatt på all körkortsteori!

Beskrivning & villkor

Har du tankar om att ta ett nytt körkort? Eller kanske vara handledare till någon som ska det? Då har vi allt du behöver för att klara körkortsteorin. STR erbjuder en rad utbildningsmaterial för dig som ska ta körkort. Utöver vår teoriapp Körkortsboken, som innehåller teori för flera olika behörigheter, finns även tryckta böcker, studiehäften och flera appar.

Hos oss kan du hitta utbildningsmaterial för bland annat Personbil, Lastbil, Buss, YKB-utbildning, Taxi, MC och Moped. Utbildningsmaterial finns på svenska i första hand, men i vissa behörigheter finns material även på Engelska men också Persiska, Arabiska, Turkiska och Kurdiska.

Nu har du som medlem i ett LO-förbund möjlighet att ta del av ett unikt erbjudande, där du får 15% rabatt på alla produkter i STR:s webbshop på korkort.nu*.

Villkor
Rabatten gäller på korkort.nu med kampanjkoden ovan, på allt utbildningsmaterial. Rabatten dras automatiskt av när du skriver in kampanjkoden i Varukorgen och kan inte kombineras med andra kampanjkoder/erbjudanden. *Gäller ej presentkort/värdekod.

 

Om Sveriges Trafikutbildares Riksförbund (STR)

Sveriges Trafikutbildares Riksförbund (STR) är en branschorganisation som grundades 1939 och som idag representerar cirka 80 procent av landets trafikskolor.

Genom att använda material från STR får du rätt kunskaper för att klara ditt prov. Innehållet i våra material är kvalitetssäkrat och granskat av trafiklärare.

Chansa inte – välj den trygga vägen till ditt körkort!

korkort.nu