Mitt förbund:
20%

20% rabatt på fotoprodukter på cewe.se

Som medlem i ett LO-förbund får du 20% rabatt, när du beställer fotoprodukter hos cewe.se Se vad du får rabatt på här.

Beskrivning & villkor

Använd dina härliga bilder från semestern, dina stämningsfulla trädgårdsbilder eller foton från en härlig familjetur till att göra fotoprodukter på Cewe.se till ett förmånligt pris.

Spara och skydda dina bilder på bästa vis. Få tryckt dina egna bilder direkt på sidorna i en fotobok, framkalla dina bilder till ditt fotoalbum eller gör roliga, söta och vackra fotopresenter med dina bilder på.

Vilka produkter får jag rabatt på?
Rabatten på 20 % gäller för alla våra fotoprodukter! Välj mellan många varianter av våra populära och vackra fotoböcker, alla väggbilder och framkallningar osv. Du ska bara bestämma dig för vad du vill göra och vilka av dina bilder som förtjänar att sparas på finaste vis.

Hur uppnår jag rabatten?
Du får 20% om du är medlem i ett LO-förbund och beställer fotoprodukter på Cewe.seSkriv in kampanjkoden ovan, i slutet på din beställning.

Hur gör jag fotoprodukterna?
Du kan göra dem direkt på hemsidan på Cewe.se eller i vårt gratis beställningsprogram. Sedan behöver du bara:

  • Hitta den eller de bilderna du ska använda till din fotoprodukt och spara dem i en mapp på datorn.
  • Välj den produkten du vill göra och börja designa. Det finns massor av möjligheter att dekorera med skrift, skuggor, färger osv. så testa dig fram!
  • När du är nöjd lägger du produkten i varukorgen och färdiggör beställningen. Kom ihåg att skriva in kampanjkoden!

Om Cewe

På CEWE älskar vi bilder! Som Europas ledande leverantör av personliga fotoprodukter är det viktigt för oss att dina bilder alltid trycks på kvalitetsprodukter. Oavsett om du använder dina bilder i en CEWE FOTOBOK, om de blir till en förstoring eller väggbild på väggen, om du gör inbjudningar eller tackkort, eller dokumenterar året i en fotokalender. Som en del av att alltid garantera en hög kvalitet, erbjuder vi dig 100 % nöjdgaranti för dina fotoprodukter.

cewe.se

Om GS-facket

GS, facket för skogs-, trä- och grafisk bransch – är Sveriges nyaste fackförbund och organiserar ungefär 50 000 medlemmar. GS bildades den 1 juni 2009 genom ett samgående mellan Grafiska Fackförbundet, Mediafacket och Skogs- och Träfacket.

GS ser framtiden som möjligheten att förbättra villkoren för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.