Mitt förbund:
25%

25% på spapaket hos Marholmen

Erbjudande till dig som är medlem i ett LO-förbund.

Beskrivning & villkor

Som medlem och ansluten till LO Mervärde kan du boka en avkopplande hotellvistelse inklusive spaentré på Marholmen till 25 % rabatt på ordinarie pris.

Marholmen är en egen ö i Roslagens skärgård en timmes bilfärd från Stockholm och Uppsala. Här har människor vilat, utbildat och roat sig i över hundra år. Idag lockar ön gäster från när och fjärran för att bo, glampa, äta, mötas, bada, gå på spa eller bara vara i den vackra skärgårdsmiljön. Med detta erbjudande bor du på vårt bekväma hotell som ligger i samma byggnad som Mareld Spa och restaurangen. Alla hotellrum har egen balkong eller terrass med utsikt över skärgårdsöns ständigt växlande natur. I priset ingår entré till Mareld Spa i två timmar.

Varmt välkommen önskar vd Fredrik Utheim med personal.

Bokningsvillkor

Som medlem har du 25% rabatt på en hotellvistelse inklusive spaentré på Marholmen.

Boka ditt spapaket online via länken ovan eller via Marholmens hemsida och ange kampanjkoden. Kom ihåg att ta med ditt förbundsmedlemskort och visa upp det vid incheckning för att få 25% under din vistelse. Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Max två rum/stugor/villor till medlemsrabatt per vistelse. Du som medlem måste själv bo i ett av dem och visa upp medlemskort vid incheckning. Rabatten gäller ej för glamping.

Om Marholmen

Marholmen är en ö, med broförbindelse till fastlandet, vackert belägen i Roslagens skärgård. Marholmen ligger endast 1 köfri timme med bil från Stockholm, Uppsala & Arlanda och är en naturnära oas som erbjuder boendepaket som passar många tack vare det stora utbudet av olika stugor/hus/hotell och aktiviteter som erbjuds över hela året.

Historien om Marholmen
Marholmen är sedan 1900-talets början en plats där människor vilar, bildar och roar sig. 1900 köper grosshandlare Nils Berg från Stockholm, Marholmen och bosätter sig där om somrarna tillsammans med hustrun Hanna. 1913 donerar Nils och Hanna Berg en del av Marholmen samt en summa pengar till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Grosshandlarvillan blir vilohem och 1915 öppnas också det nybyggda Semesterhemmet för män med familjer som idag kallas Villa Berg. Donationen är en stor händelse för arbetarrörelsen och Hjalmar Branting är med vid invigningen 1914.

marholmen.se

Om GS-facket

GS, facket för skogs-, trä- och grafisk bransch – är Sveriges nyaste fackförbund och organiserar ungefär 50 000 medlemmar. GS bildades den 1 juni 2009 genom ett samgående mellan Grafiska Fackförbundet, Mediafacket och Skogs- och Träfacket.

GS ser framtiden som möjligheten att förbättra villkoren för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy