Mitt förbund:

45% rabatt på non-woven fototapeter hos Dinväggdekor

Hos oss på Dinväggdekor hittar du tusentals snygga tavlor och posters, häftiga fototapeter för alla rum och dörrar samt dekorativa och praktiska rumsavdelare.

Beskrivning & villkor

En fototapet kan förvandla ett rum på många sätt, inte bara i hemmet men även i sommarstugan. Tack vare vårt otroligt breda utbud hittar du garanterat en fototapet som passar just dig och den känsla du vill få fram.

Villkor

Vi erbjuder 45% exklusiv medlemsrabatt via LO Mervärde på våra ordinarie priser på vårt sortiment av non-woven fototapeter. Rabattkoden används i kassan och rabatten dras automatiskt av från priset. Fri frakt vid köp över 499 kr. Övriga köp- och leveransvillkor finns att läsa hos dinväggdekor.se.

Välkommen!

Om Dinväggdekor.se

Dinväggdekor är en svensk onlinebutik med ett brett sortiment av tavlor och posters, fototapeter, dörrtapeter och rumsavdelare. Hos oss hittar du din personliga tavla för alla hemmets rum, en fototapet som förnyar dina väggar eller en dörrtapet för gamla trötta dörrar. Med våra dekorativa rumsavdelare kan du skapa nya ytor genom att dela upp rummet eller varför inte för att dölja den irriterande skadan på tapeten. Alla våra produkter är miljövänliga och barnsäkra. Handla säkert, snabbt och enkelt på nätet hos dinväggdekor.se.

Om GS-facket

GS, facket för skogs-, trä- och grafisk bransch – är Sveriges nyaste fackförbund och organiserar ungefär 50 000 medlemmar. GS bildades den 1 juni 2009 genom ett samgående mellan Grafiska Fackförbundet, Mediafacket och Skogs- och Träfacket.

GS ser framtiden som möjligheten att förbättra villkoren för våra medlemmar. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy