Mitt förbund:

Fri rådgivning för din pension

Få en timmes rådgivning om pension, försäkringar och sparande, med värdefulla tips och råd för din framtid. Våra kunniga rådgivare svarar på dina frågor i lugn och ro över telefon eller videosamtal. Välj en tid som passar dig!

Beskrivning & villkor

Nu är en schysst pension viktigare än någonsin. Vi vill hjälpa dig få bättre koll, så oavsett om du har din tjänstepension hos oss eller någon annanstans får du en timmes rådgivning om pension, försäkringar och sparande. Värdefulla tips och råd för din framtid, utan några måsten – en väl investerad timme helt enkelt. Våra kunniga rådgivare svarar på dina frågor i lugn och ro över telefon eller videosamtal. Välj bara en tid som passar dig, så hör vi av oss.

Om Folksam LO Pension

Om Folksam LO Pension

– Medlemmarnas eget pensionsbolag
– God avkastning och låga avgifter betyder mer pension till dig
– Ett enkelt sparande anpassat efter din ålder
– Pengarna placeras med ansvar för både människor och miljö

Folksam LO Pension är medlemmarnas eget bolag. Vi använder vårt inflytande till att påverka bolag till ett mer hållbart beteende, särskilt inom arbetsrättsliga villkor, jämställdhet och jämlikhet. Genom våra hållbarhetskriterier kan vi ställa tydliga krav på våra utvalda externa fondbolag om hur dina pensionspengar ska förvaltas ansvarsfullt.

Du kan läsa vår webbsida på flera olika språk, till exempel på spanska, turkiska och persiska, och det finns även ett avsnitt på lättläst svenska. Förutom att vi stolt erbjuder flerspråkig kundservice kan du också få personlig rådgivning om pension, sparande och försäkringar. Helt kostnadsfritt, utan några måsten. Välkommen till en schysst pension.

folksamlopension.se