Mitt förbund:

HRF-kortet är ditt medlemskort i HRF

HRF-kortet är ett medlemskort som skickas till alla HRF:s medlemmar. Kortet är laddat med förmåner och rabatter, i samarbete med LO-mervärde.

Utöver att fungera som medlemsbevis är HRF-kortet laddat med rabatter och erbjudanden på allt från resor, kultur och friskvård. Vi har både nationella och lokala samarbeten.

Hur får jag HRF-kortet?

HRF-kortet skickas hem till dig som är medlem när du har betalat din första medlemsavgift. De som vill har sedan möjlighet att ansöka om att uppgradera medlemskortet till ett betal- och kreditkort. Läs mer om detta under MasterCard.

Hur får jag tillgång till förmånerna och rabatterna med HRF-kortet?

HRF-kortet fungerar som medlemskort till fackförbundet och ger rabatt hos HRF:s partners. Det är ett så kallat showcard, vilket betyder att du ska komma ihåg att visa kortet eller ange att du har HRF-kortet, som ingår i LO Mervärde, via telefonen eller datorn för att få en viss rabatt. LO Mervärdes logotype finns på baksidan av ditt kort.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

HRF bestämmer (via samarbetet med LO Mervärde) vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden knutna till HRF ska vara prisvärda men inte till vilket pris som helst. HRF gör inga avsteg från sina etiska regler och upphandlingspolicy som bland annat kräver att det ska finnas kollektivavtal. Har du förslag på lokala företag du tycker HRF ska samarbeta med så skicka tips till: mervarde@lo.se

Vem ger ut HRF-kortet?

Hotell- och restaurangfacket ger ut HRF-kortet.

Vad gör jag om jag har tappat mitt medlemskort eller har frågor om HRF-kortet?

Om du har förlorat ditt medlemskort så kontakta medlemsservice på telefonnummer: 0771- 57 58 59 eller skicka e-post till medlem@hrf.net så ordnar vi ett nytt medlemskort till dig.