Mitt förbund:

LO Mervärde Mastercard. Bara för medlemmar.

Läs mer och ansök Effektiv ränta är 15,31% vid betalning med e-faktura (19,64% med pappersfaktura) vid en nyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2023-11-01).
manadens-erbjudande.svg

Fello. Abonnemang för dig som vill kapa utgifterna. Inte friheten.

Ta del av erbjudandet!

Pre-owned dator/mobil – bra för både plånboken och miljön

Här finner du ett brett spann av produkter som du kan ringa, surfa eller jobba på. Alltid med minst ett års garanti och support på köpet.

Läs mer här!
LO Mervärde Mastercard

Trygghet på resan och i vardagen

När du betalar med LO Mervärde Mastercard ingår en rad kompletterande rese- och köpförsäkringar, utan självrisk. Du har dessutom möjlighet att själv välja hur du vill betala.

Effektiv ränta är 15,31 % vid betalning med e-faktura (19,64 % med pappersfaktura) vid en nyttjad kredit på 20 000 kr återbetalt under 1 år (2023-11-01).

Läs mer och ansök
Vår bäst bevarade hemlighet

Jämför ditt kreditkort med LO Mervärde Mastercard

Hittills har ”bara 100 000” av LO-förbundens medlemmar upptäckt vårt egna, förmånliga betal- och kreditkort – knappt var tionde medlem. Kanske har vi varit otydliga med fördelarna men nu har vi bättrat oss:

Jämför kort

Om Musikerförbundet

Musikerna är fackförbundet som representerar Sveriges alla professionella musiker och artister. Vi arbetar för att förbättra våra medlemmars upphovs- och arbetsrättsliga villkor.

Tillsammans kan vi verka för att fylla Sverige med musik på ett för våra medlemmar schyst och hållbart sätt. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.