Medlemsförmåner hos Fonus

Det finns många sätt att ta farväl. En begravning är en viktig stund. Den är både ett sista farväl och en hyllning till en unik människa. Vi på Fonus hjälper till med att skapa det avsked som ni önskar.

Vi på Fonus har lång erfarenhet av att anordna alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller utifrån någon annan tro. Tillsammans kan vi utforma ett vackert sista avsked som samtidigt blir en hyllning till en oersättlig människa.

Fonus är inte ett vanligt företag, vi ägs av våra medlemmar. Som medlem i ett förbund som är delägare i Fonus har du rätt till ett antal förmåner:

Begravning – 500 kronor lägre kostnad vid begravning. Prisavdraget blir 750 kr om det finns ett registrerat digitalt Vita Arkivet.

Gravsten – 2 000 kronor avdrag på gravsten om du köper en som kostar minst 14 000 kronor.

För att kunna ta del av rabatten behöver du aktivera ditt medlemserbjudande genom att fylla i ett webbformulär. I det anger du:

  • den ort du vill ha kontakt med ett kontor
  • Vilket förbund du är medlem i
  • ditt ärende

Därefter kontaktar de dig.

Vi har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en veckar begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller någon annan trosuppfattning. Vi finns där för dig. Välkommen till oss på Fonus!

fonus.se

Andra erbjudanden du kanske gillararrow

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev