Mitt förbund:

4 för 3 på alla sommardäck från Kumho och SUNFULL

Nu kan du som medlem i ett LO-förbund köpa sommardäck till ett extra förmånligt pris hos Euromaster. Du kan välja mellan märkena Kumho och Sunfull.

Beskrivning & villkor

Euromaster erbjuder allt inom däck och fordonsservice och finns på över 140 orter i hela landet.

Just nu erbjuder de dig som medlem i ett LO-förbund att köpa 4 sommardäck från Kumho och SUNFULL men betala för 3.

När de monterar dina nya däck på bilen passar de även på att göra en kostnadsfri fordonskontroll, säkerheten på väg är viktig! Efter att ha kört några mil är du välkommen tillbaka så efterdrar de dina hjul, självklart kostnadsfritt. 

Viktiga datum för skifte till sommardäck

När måste sommardäcken sitta på?
16 April – 30 september

När får man ha på sommardäck?
1 april – 1 december (om det ej råder vinterväglag)

 Villkor 

Använd kampanjkoden ovan när du handlar däck på Euromaster.se och visa upp ditt förbundsmedlemskort vid köp på verkstad. Erbjudandet gäller 11 mars – 31 maj 2024. Kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Om Euromaster

Euromaster är en del av Michelinkoncernen och finns på mer än 140 platser i Sverige, från Trelleborg i syd till Gällivare i norr. Du kan med förtroende vända dig till din lokala Euromasterverkstad för allt som rör däck, fälg och däckservice. På många orter erbjuder vi även bilservice och reparationer. På vår hemsida euromaster.se kan du enkelt boka tid och köpa däck, vill du hellre ringa eller komma in till verkstaden är du såklart varmt välkommen!

euromaster.se