Laddat med förmåner och rabatter

IF Metallkortet är ditt medlemskort i IF Metall

IF Metallkortet är ett medlemskort för IF Metalls medlemmar, laddat med förmåner och rabatter, i samarbete med LO Mervärde.

IF Metalls viktigaste uppgift är att tillvarata medlemmarnas intressen både på arbetsmarknaden och i samhället, samt att se till att de får ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Medlemskapet innehåller till exempel försäkringar, förmåner samt råd och stöd i alla frågor som rör din anställning.

Men detta är inte allt, för att ge medlemskapet fler fördelar så får alla medlemmar i IF Metall vårt medlemskort, IF Metallkortet. Utöver att fungera som medlemsbevis är IF Metallkortet laddat med rabatter och erbjudanden på allt från resor och hotell till friskvård och mobilabonnemang.

Du har även möjligheten att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion, läs mer om detta under IF Metallkortet MasterCard och alla andra erbjudanden finner du i menyn.

Det lönar sig att vara medlem!

Hur hittar jag IF Metallkortet?

IF Metallkortet finns som en bild under menyraden ”Ditt medlemskort” på Medlemssidorna på ifmetall.se. För att visa upp medlemskortet håller du upp din mobil med kortet framme på din skärm. Ett tips är att skapa en genväg till sidan genom att lägga till den som en ikon på hemskärmen på din telefon. Då går det snabbare att vid behov navigera in till sidan.

Hur får jag tillgång till förmånerna och rabatterna med IF Metallkortet?

IF Metallkortet fungerar som medlemskort till fackförbundet och är laddat med förmåner tillgängliga via LO Mervärde. Logga in på Medlemssidorna på ifmetall.se för att få tillgång till erbjudanden som erbjuds online på LOmervärde.se, visa upp medlemskortet om du handlar i butik och tala om att du har IF Metallkortet om du gör köp över telefon.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

IF Metall bestämmer (via samarbetet med LO Mervärde) vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden knutna till IF Metallkortet ska vara prisvärda men inte till vilket pris som helst. IF Metall gör inga avsteg från sina etiska regler och upphandlingspolicy som bland annat kräver att det ska finnas kollektivavtal.
Har du förslag på lokala företag du tycker IF Metall ska samarbeta med så skicka tips till: mervarde@lo.se

Vem ger ut IF Metallkortet?

Industrifacket Metall ger ut medlemskortet IF Metallkortet.

Vad gör jag om jag vill ha ett fysiskt IF Metallkort?

Om du har behov av ett fysiskt medlemskort beställer du det enkelt på medlemssidorna på ifmetall.se. Om du inte har tillgång till medlemssidorna kan du istället ringa eller maila din avdelning. Då får du hjälp att snabbt och enkelt få ett kort hemskickat i brevlådan. Du kan också maila namn, adress och personnummer till medlemskort@ifmetall.se så får du hjälp.

Vart kan jag vända mig med frågor om IF Metallkortet?

Kontakta IF Metall eller maila medlemskort@ifmetall.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev