Mitt förbund:
Upp till
30%

Alltid upp till 30% rabatt på kryssningar med Tallink Silja Line

Unna dig en kryssning till mysiga Helsingfors eller charmiga Tallinn! Som medlem i ett LO-förbund reser du alltid med skön rabatt på hytten.

Beskrivning & villkor

Vi på Tallink Silja Line erbjuder kryssningar till Helsingfors och Tallinn och du som medlem i ett LO-förbund har alltid upp till 30% rabatt på kryssningar. Ombord på fartyget väntar avkoppling, utsökta matupplevelser, shopping till fina havspriser och härlig underhållning. Du får också hela 7 timmar i land för att upptäcka våra fantastiska destinationer.

Läs mer om våra erbjudanden samt boka din kryssning via länken ovan.

Villkor
Gäller fram till 2024-12-31. Erbjudandet gäller resor i standardhytt för upp till 4 personer. Gäller begränsat antal platser, gäller ej specialkryssningar. Boka via länken ovan eller via telefon 08 – 22 21 40. Vid bokning över telefon tillkommer 70 kr i bokningsavgift.

Om Tallink Silja Line

Tallink Silja Line erbjuder kryssningar från Stockholm mot Tallinn, Helsingfors, Åbo och Mariehamn.

Ombord på fartyget väntar avkoppling, utsökta matupplevelser, shopping till fina havspriser och härlig underhållning.

Upplev kulturlivet och designkvarteren i vackra Helsingfors eller promenera på de pittoreska gränderna i Tallinn.

Tallink & Silja Line

Om IF Metall

IF Metalls medlemmar arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin.

Cirka 313 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete. Och genom LO-mervärde får medlemmarna en bonus i form av förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.