15% rabatt

Hyr bil smart hos MABI!

15% rabatt på lägsta webbpriset. Gäller för bokning på MABIs hemsida.

På fler än 150 platser över hela landet finns MABI  med ett stort utbud av bilar, oavsett om du behöver en smidig stadsbil, en rymlig familjekombi eller en stilig premiumbil, så har MABI hyrbilen som passar dig.

Hyr bilen på mabi.se med kampanjkod och få 15 % medlemsrabatt på MABI Hyrbilars lägsta webbpriser. MABI har uthyrningskontor över hela landet och hyr ut allt från personbilar till minibussar och transportbilar.

Villkor

Rabatten gäller endast vid bokning på MABIs hemsida med kampanjkod ovan.

Med MABI Hyrbilar reser du tryggt och bekvämt. Vi är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag och har uthyrningskontor över hela landet, från Luleå i Norr till Malmö i söder. Vi erbjuder allt från små och stora personbilar till minibussar och transportbilar. Hos oss kan du hyra både kortare och längre perioder, från en dag till flera månader.

Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

När Sveriges mest hållbara varumärken rankades 2021 och 2022 av SBI (Sustainable Brand Index) så placerar sig MABI i topp bland biluthyrningsföretagen båda åren.

mabi.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev