Mitt förbund:
10%

10% rabatt på båtresan med TT-Line

Rabatten gäller på Flex- och Smartbiljetter samt hytter. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Beskrivning & villkor

Längtar du efter att resa och uppleva Europa med en bilsemester?
Låt oss köra de första milen medan du njuter och umgås ombord.

Välkommen ombord på TT-Lines nya Green Ships som är södra Östersjöns miljövänligaste färjor. Framtidens teknik och modern design gör din överfart bekväm och hållbar. Med upp till 18 avgångar till Travemünde och Rostock i Tyskland, Swinoujscie i Polen och Klaipeda i Litauen har du stor valfrihet och flexibilitet. Att vila medan vi kör är den bästa starten på din semester.

Vi erbjuder dig som medlem 10% rabatt på alla avgångar till Travemünde, Rostock, Swinoujscie och Klaipeda.

Läs mer och boka på www.ttline.se eller ring 0410-56200. (Bokningsavgift tillkommer vid personlig service) Uppge kampanjkoden ovan vid bokningen.

Rabatten gäller på Flex-biljetter samt hytter. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om TT-Line

Som marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten, har TT-Line varit synonymt med pålitlighet, kvalitet och hållbarhet i mer än 50 år med sin flotta av moderna färjor.

Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna som det privatägda TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige med de 7 moderna RoPax färjorna.

Rymliga hytter, högklassig mat och integrerade SEA & SAVE-Bordshops med ett stort sortiment av olika varor gör överfarten till en upplevelse för de upp till 6 500 passagerare som TT-Line kan transportera varje dag.

ttline.com/sv

Om Livsmedels Arbetareförbundet

Livs ungefär 28 000 medlemmarna jobbar i en mängd olika yrken med att dagligen se till att hela Sverige får mat på tallriken.

Oavsett vad vi jobbar med har vi alla en sak gemensamt. Vi vet att vi tjänar på att hålla ihop och kämpa tillsammans. För bra löner, schysta villkor och en tryggare arbetsmiljö. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus även erbjuda förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.