Laddat med förmåner och rabatter

Livs medlemskort

Förbundets uppgift är att ta tillvara dina intressen som medlem både på arbetsmarknaden och i samhället i övrigt. Som medlem i Livs får du råd och stöd i alla frågor som rör din anställning. I medlemskapet finns också många bra och viktiga försäkringar.

Livs medlemskort ger dig också många fler förmåner som rabatter och erbjudande på allt ifrån resor, friskvård och hemelektronik till teater och frisörbesök. Det finns både nationella och lokala erbjudanden.

Du har även möjlighet att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion.

Hur får jag medlemskortet?

Medlemskortet skickas hem till dig. Vill du kan du senare ansöka om att koppla ett betal- och kreditkort till medlemskortet.

Hur får jag tillgång till förmåner och rabatter med medlemskortet?

Genom att visa upp ditt medlemskort ger det dig rabatt hos ett antal företag som Livs genom LO Mervärde har överenskommelser med. En lista över aktuella erbjudanden och förmåner finns på denna sida.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

Tillsammans med övriga fackförbund inom LO mervärde bestäms vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden ska vara prisvärda, men inte till vilket pris som helst. Förbundet gör inga avsteg från vår fackliga idé, bland annat kräver vi att de företag vi samarbetar med ska ha kollektivavtal.

Har du förslag på lokala företag som du tycker vi ska samarbeta med, skicka då ett tips till: mervarde@lo.se

Vad gör jag om jag tappat mitt medlemskort?

Om du tappar ditt medlemskort så ringer du till förbundet 08 – 796 29 00. Då får du ett nytt medlemskort hemskickat.

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev