10% rabatt på kontrollbesiktning hos Opus Bilprovning

Medlemskort ska uppvisas vid besiktning. mellan den 1:a och 27:e varje månad

Som medlem har du 10% rabatt* på kontrollbesiktning hos Opus Bilprovning. Erbjudandet gäller besiktning av din personbil, lastbil, släpvagn, husvagn, husbil och motorcykel och är giltigt på alla Opus Bilprovnings besiktningsstationer 1-27 varje månad.

Villkor
Erbjudandet gäller endast kontrollbesiktning av fordon som ägs av medlemmen (ej företagsfordon). Kampanjkod ska alltid anges vid bokningen och medlemskort ska alltid visas upp vid besiktning. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
*Gäller ej på Opus Bilprovnings redan rabatterade lägstapris 445 kr.

För mer information om bokning och betalning klicka på Bokaknappen på medlemssidan eller ring Opus Bilprovning på tel 0775-500 300.

Opus Bilprovning, som har 94 stationer i Sverige från Kiruna i norr till Malmö i söder, ingår i Opus Group AB som är ett bolag med stark tillväxt.
Opus Bilprovning tar ansvar för klimatet, är miljöcertifierat och 100% klimatkompenserat.
Opus är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon och hanterar årligen över 30 miljoner fordonsbesiktningar världen över. Bolaget har verksamhet i Europa, Nord-, Sydamerika, Asien och Australien och det totala antalet anställda uppgår till cirka 2 600.

opus.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev