Mitt förbund:
Close
Serviceuppehåll

För dig som är medlem i HRF, går det för närvarande inte att logga in på LOmervärde.se på grund av serviceunderhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

4 för 3 på alla sommardäck från Kumho och SUNFULL

Nu kan du som medlem i ett LO-förbund köpa sommardäck till ett extra förmånligt pris hos Euromaster. Du kan välja mellan märkena Kumho och Sunfull.

Beskrivning & villkor

Euromaster erbjuder allt inom däck och fordonsservice och finns på över 140 orter i hela landet.

Just nu erbjuder de dig som medlem i ett LO-förbund att köpa 4 sommardäck från Kumho och SUNFULL men betala för 3.

När de monterar dina nya däck på bilen passar de även på att göra en kostnadsfri fordonskontroll, säkerheten på väg är viktig! Efter att ha kört några mil är du välkommen tillbaka så efterdrar de dina hjul, självklart kostnadsfritt. 

Viktiga datum för skifte till sommardäck

När måste sommardäcken sitta på?
16 April – 30 september

När får man ha på sommardäck?
1 april – 1 december (om det ej råder vinterväglag)

 Villkor 

Använd kampanjkoden ovan när du handlar däck på Euromaster.se och visa upp ditt förbundsmedlemskort vid köp på verkstad. Erbjudandet gäller 11 mars – 30 maj 2024. Kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Om Euromaster

Euromaster är en del av Michelinkoncernen och finns på mer än 140 platser i Sverige, från Trelleborg i syd till Gällivare i norr. Du kan med förtroende vända dig till din lokala Euromasterverkstad för allt som rör däck, fälg och däckservice. På många orter erbjuder vi även bilservice och reparationer. På vår hemsida euromaster.se kan du enkelt boka tid och köpa däck, vill du hellre ringa eller komma in till verkstaden är du såklart varmt välkommen!

euromaster.se

Om Livsmedels Arbetareförbundet

Livs ungefär 28 000 medlemmarna jobbar i en mängd olika yrken med att dagligen se till att hela Sverige får mat på tallriken.

Oavsett vad vi jobbar med har vi alla en sak gemensamt. Vi vet att vi tjänar på att hålla ihop och kämpa tillsammans. För bra löner, schysta villkor och en tryggare arbetsmiljö. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus även erbjuda förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy