Mitt förbund:
Nyhet!

Mer musik – musiktjänsten för LO-förbundens medlemmar, endast 40 kr/mån!

Mer musik är LO-förbundens medlemmars egna musiktjänst med schysta villkor till ett bra pris. Ta del av erbjudandet att prova gratis i 30 dagar och sedan endast 40 kr i månaden.

Beskrivning & villkor

Välkommen till den moderna musiktjänsten, skapad för musikglädje hos LO-förbundens medlemmar. Här kan du lyssna på hundratals spellistor med fantastisk musik från välkända originalartister, en mängd olika genrer och stilar med allt från dagens hits till klassiska rariteter från skivbackarna.

Mer musik är helt baserad på spellistor som byggs och uppdateras av riktiga musikexperter. Våra professionella musikläggare väljer musik med målet att göra de bästa spellistorna i världen!

Snabbt och lätt hittar du musiken du vill lyssna på genom att enkelt klicka dig fram till spellistor för alla tänkbara tillfällen. Mindre tid att leta och mer tid att lyssna – i Mer musik står musiken i centrum.

Alla LO-förbunds medlemmar får nu chansen att testa Mer musik gratis i 30 dagar och sedan endast 40 kr per månad.

Om Mer musik - Melodies Solutions

Mer musik är skapad av Melodies Solutions, ett svenskt företag med kollektivavtal som är startat av musiker och musikälskare som är dedikerade till att sprida bra musik och kultur. Vi strävar efter att ha en så enkel och lättförståelig navigering som möjligt så att du lätt och snabbt kan spela den musik som du letar efter. Okomplicerad tillgång till fantastisk musik har varit vår devis då vi designat musiktjänsten.

Om Livsmedels Arbetareförbundet

Livs ungefär 28 000 medlemmarna jobbar i en mängd olika yrken med att dagligen se till att hela Sverige får mat på tallriken.

Oavsett vad vi jobbar med har vi alla en sak gemensamt. Vi vet att vi tjänar på att hålla ihop och kämpa tillsammans. För bra löner, schysta villkor och en tryggare arbetsmiljö. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus även erbjuda förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy