40 kr rabatt

SSF DNA-märkning –
40 kr rabatt

Medlemspris 559 kr

Endast för dig som är medlem i ett LO-förbund! SSF DNA-märkning 559 kr (ord. pris 599 kr).

Datorer, cyklar, barnvagnar, kameror och sportprylar – våra hem är fyllda med värdefulla, och stöldbegärliga saker. Genom att använda SSF DNA-märkning får du en avancerad stöldskyddsmärkning med både DNA-kod och mikropunkter. Märkningen är enkel och smidig att använda, och näst intill omöjlig att ta bort. Den är dessutom spårbar för polis världen över. En märksats räcker till ca 25st föremål i olika storlekar.

Märksatsen innehåller:

  • 1 behållare med 3 ml MärkDNA märkningsvätska innehållande en unik DNA-kod och cirka 1000 mikropunkter med en unik sifferkod
  • 20 varningsdekaler för mindre föremål och 5 stora dekaler för större föremål
  • 4 varningsdekaler för fönster och dörr

I priset av märksatsen ingår också obegränsad registreringstid utan årsavgifter.

SSF är en oberoende, ideell förening som förebygger brott i samarbete med bland annat polisen och försäkringsbranschen. Alla som använder någon av SSF:s tjänster eller produkter stödjer indirekt vårt brottsförebyggande arbete. Vi återvinner vårt överskott i kloka projekt som skyddar dig i vardagen.

Ring SSF för objektiva och professionella råd när du ska välja säkerhetsprodukter, telefon 0771-773 773. Det kostar inget och ger dig extra trygghet, innan du bestämmer dig. Du kan också hitta informationen på vår hemsida.

stoldskyddsforeningen.se

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev