Mitt förbund:
Nyhet!

Upplev magiska Tivoli till medlemspris

Upplev den magiska parken i hjärtat av Köpenhamn i Danmark, tillsammans med familj och vänner och njut av de vackra omgivningarna. Nu har du möjlighet att ta del av hela upplevelsen till medlemspris– unikt för dig som medlem i ett LO-förbund.

Beskrivning & villkor

Upplev den magiska parken i hjärtat av Köpenhamn tillsammans med familj och vänner och njut av de vackra omgivningarna.

Känn ruset i berg- och dalbanan, njut av utsikten från ballonggungan eller sparka igång skrattmusklerna i monsunen. Smaka på sommaren och prova på alla möjliga läckra frestelser och kulinariska upplevelser. Lyssna på levande jazz, rock eller klassiskt – på Tivoli kan du uppleva ett brett utbud av sommarkonserter. Och om du vågar, besök Tivolis läskiga hus, Villa Vendetta.

Nu har du möjlighet att ta del av hela upplevelsen till medlemspris – unikt för dig som medlem i ett LO-förbund. Erbjudandet ger dig rabatt på entrépriset och på paket med både entré och åkband.

Uppge kampanjkoden ovan som Lösenord på Tivolis landningssida för att få fram erbjudandet.

Tivoli är som aldrig förr.

Om Tivoli

Tivoli är en mysig nöjespark mitt i centrala Köpenhamn i Danmark, som funnits ända sedan 1800-talet. Här kan du roa dig i fartfyllda åkattraktioner eller bara njuta av de vackra omgivningarna och äta god mat. Parken ligger mitt i staden mycket nära centralstationen och här finns nöjen passande för alla åldrar, oavsett om det du gillar åkattraktioner, teaterföreställningar eller livemusik.

tivoli.dk

Om Livsmedels Arbetareförbundet

Livs ungefär 28 000 medlemmarna jobbar i en mängd olika yrken med att dagligen se till att hela Sverige får mat på tallriken.

Oavsett vad vi jobbar med har vi alla en sak gemensamt. Vi vet att vi tjänar på att hålla ihop och kämpa tillsammans. För bra löner, schysta villkor och en tryggare arbetsmiljö. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus även erbjuda förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy