Mitt förbund:
10%

10% rabatt på båtresan med TT-Line

Rabatten gäller på Flex- och Smartbiljetter samt hytter. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Beskrivning & villkor

Längtar du efter att resa och uppleva Europa med en bilsemester?
Låt oss köra de första milen medan du njuter och umgås ombord.

Välkommen ombord på TT-Lines nya Green Ships som är södra Östersjöns miljövänligaste färjor. Framtidens teknik och modern design gör din överfart bekväm och hållbar. Med upp till 18 avgångar till Travemünde och Rostock i Tyskland, Swinoujscie i Polen och Klaipeda i Litauen har du stor valfrihet och flexibilitet. Att vila medan vi kör är den bästa starten på din semester.

Vi erbjuder dig som medlem 10% rabatt på alla avgångar till Travemünde, Rostock, Swinoujscie och Klaipeda.

Läs mer och boka på www.ttline.se eller ring 0410-56200. (Bokningsavgift tillkommer vid personlig service) Uppge kampanjkoden ovan vid bokningen.

Rabatten gäller på Flex-biljetter samt hytter. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om TT-Line

Som marknadsledare inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten, har TT-Line varit synonymt med pålitlighet, kvalitet och hållbarhet i mer än 50 år med sin flotta av moderna färjor.

Tillförlitlighet, kvalitet, precision och miljömedvetenhet – det är med de principerna som det privatägda TT-Line erbjuder en snabb, grön och prisvärda förbindelse över Östersjön mellan Tyskland, Polen och Sverige med de 7 moderna RoPax färjorna.

Rymliga hytter, högklassig mat och integrerade SEA & SAVE-Bordshops med ett stort sortiment av olika varor gör överfarten till en upplevelse för de upp till 6 500 passagerare som TT-Line kan transportera varje dag.

ttline.com/sv