Mitt förbund:
Upp till 20 %

Boka båtresan med Stena Line – upp till 20% rabatt

Beskrivning & villkor

Håll dig uppdaterad på www.stenaline.se/trafikinformation

Drömmer du om att utforska nya spännande destinationer eller att återvända till redan upptäckta favoriter? Vi hjälper dig på resan! Med Stena Line har du dessutom upp till 20% rabatt. Vi har turer som utgår från Göteborg, Halmstad, Karlskrona, Trelleborg och Nynäshamn. Under resans gång ger vi dig möjlighet att koppla av, äta gott och shoppa innan du når hamn i Danmark, Tyskland, Polen eller Lettland. Passa på att handla i The Shop ombord till fantastiska priser.

Villkor
Rabatten gäller på personbiljett och bil/husbil/mc/släp i kategori Ekonomy/Flexi och Premium. Begränsat antal platser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Boka antingen via hemsidans onlinebokning eller per telefon 0770- 57 57 00. Bokningsavgift tillkommer vid personlig service. Uppge kampanjkoden som visas ovan i inloggat läge vid bokning.

Om Stena Line

Stena Line är ett av Europas ledande färjerederier med 37 fartyg och 18 linjer i norra Europa som årligen gör 28 000 seglingar. Stena Line är en viktig del av det europeiska logistiknätverket och utvecklar nya intermodala fraktlösningar genom att kombinera transporter på järnväg, väg och hav. Stena Line spelar också en viktig roll för turismen i Europa med sin omfattande passagerarverksamhet. Företaget är familjeägt, grundades 1962 och huvudkontoret ligger i Göteborg och Stena Line har 4,300 anställda.

stenaline.se