Mitt förbund:
25-
100 %

Få specialpris på torkarblad hos Carglass®

I samarbete med LO Mervärde ger Carglass® dig nu mellan 25 och 100 % rabatt på nya torkarblad från Bosch till vindrutan (värde - 598 kr).

Beskrivning & villkor

Har du en vindruta som behöver bytas?
100 % rabatt – Carglass® bjuder på nya torkarblad till din nya vindruta

Har du en vindruta som går att laga?
50 % rabatt – du kan köpa till nya torkarblad för halva priset.

Behöver du nya torkarblad?
Köp nya torkarblad med 25 % rabatt. Du slipper leta fram rätt blad och montera. Carglass® gör detta åt dig i samband med ditt köp. Uppvisa ditt medlemskort på din närmaste Carglass®-verkstad för att aktivera rabatten.

Ordinarie pris på ett par torkarblad från Bosch är 598 kr, men som medlem i ett LO-förbund betalar du aldrig mer än 448,50 kr och vi monterar de nya bladen åt dig.

Villkor
De olika rabatterna gäller vid olika skadetyper på vindrutan, men du betalar som mest 448,50 kr för ett par nya torkarblad hos oss (ordinarie pris 598 kr).  Använd rabattkoden för att aktivera ditt erbjudande vid bokning och visa ditt medlemskort för våra bilglastekniker när du besöker oss. Bra att veta: Bosch gör blad till de flesta bilar och modeller, men det finns undantag. Skulle korrekt blad saknas till just din bil kommer vi att höra av oss innan din bokning äger rum.

Om Carglass

Carglass® är en del av Belron – en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 60 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller årsmodell. På Carglass® agerar vi etiskt och med hög integritet i allt vårt arbete. Vi är stolta över det förtroende som våra kunder, anställda och samarbetspartners känner för oss och vi kommer alltid att arbeta aktivt för att bibehålla och utveckla detta.

carglass.se