Mitt förbund:

Fello. Abonnemang för dig som vill kapa utgifterna. Inte friheten.

I samarbete med Fello har LO Mervärde tagit fram två exklusiva mobilabonnemang, endast tillgängliga för dig som medlem i ett LO-förbund. Prova Fello och upplev friheten på riktigt.

Beskrivning & villkor

Letar du efter en mobiloperatör som ge dig full frihet? Hos Fello kan du välja mellan två abonnemang, speciellt framtagna för dig som medlem i ett LO-förbund. I båda abonnemangen ingår fria samtal inom Sverige och oanvänd surf sparas. Reser du inom EU/EES kan du använda din mobil precis som hemma – din surfmängd gäller även här, utan extrakostnader. Vi har dessutom plockat bort bindningstiden så du slipper att låsa in dig.

Abonnemang exklusiv för LO-förbundens medlemmar:
15 GB för 135 kr/mån, spara upp till 25 GB
30 GB för 195 kr/mån, spara upp till 25 GB

5G i Telias nät ingår.

Välkommen, hos Fello väntar full frihet. Din frihet.

Villkor

Erbjudandet gäller alla medlemmar i LO-förbunden som tecknar via länken ovan. Sista beställningsdag är 2024-12-31.

Om Fello

Vi har inte kunder – vi har fellos. Det har varit det allra viktigaste för oss ända sedan starten 2014. Fello grundades av syskonen Lisa & John med visionen att skapa en mobiloperatör precis som de själva ville ha det – enkelt, utan bindningstider och med en personlig kundtjänst. Idag fortsätter vi att utveckla mobilabonnemang tillsammans med våra fellos och målet, det är exakt detsamma. Att ge dig ett abonnemang som du vill ha det – med full frihet, utan det finstilta.

Vi är inte din mobiljätte, men vi tror på att göra stor skillnad. För dig.

fello.se