Mitt förbund:
Nyhet!

Minst 5% rabatt på solceller från Svea Solar

Som medlem i ett LO-förbund får du minst 5 procent rabatt på Svea Solars utbud och tjänster.

Beskrivning & villkor

Som medlem i ett LO-förbund får du minst 5 procent rabatt på Svea Solars utbud och tjänster. Det gäller exempelvis köp av solpaneler inklusive installationskostnad, köp av laddbox och solcellsbatteri. Rabatten kan även kombineras med Svea Solars publika kampanjer och dras då av på summan efter den publika rabatten.

Om Svea Solar

Svea Solar är Sveriges ledande solenergibolag, med tio års erfarenhet och över 20 000 installationer i Sverige. Montörer och elektriker utgår ifrån lokala installatörskontor från norr till söder och är utbildade och certifierade. Det garanterar en installation som är säker, hantverksmässigt utförd och med goda arbetsvillkor. Personalen kombinerar sin expertkunskap med den senaste tekniken. Inför varje installation görs ett hembesök där dina önskemål tas tillvara, samtidigt som en avancerad takmätning med drönare genomförs.
 
Utöver solceller på tak erbjuder Svea Solar markinstallation, laddbox, elavtal och batterilagring med möjlighet till inkomst från frekvensbalansering via Sun Rewards. Alla solpaneler levereras med minst 25 års effektgaranti och tio års installationsgaranti, för din trygghets skull.

sveasolar.se