Mitt förbund:
1-31 okt

4 för 3 på vinterdäck hos Euromaster

Förbered bilen för säker körning i vinter. Under oktober kan du ta del av ett fördelaktigt erbjudande från Euromaster på vinterdäck från Kumho och Falken. Endast för dig som medlem i ett LO-förbund.

Beskrivning & villkor

Euromaster erbjuder allt inom däck och fordonsservice på deras 150 anläggningar över hela landet.

Under oktober erbjuder Euromaster dig som medlem i ett LO-förbund att köpa 4 däck från Kumho eller Falken och betala för 3.

När de monterar dina nya däck på bilen passar de även på att göra en kostnadsfri fordonskontroll, säkerheten på vägen är viktig! Efter att ha kört några mil är du välkommen tillbaka så efterdrar de dina hjul, självklart kostnadsfritt.

Villkor
Använd kampanjkoden ovan när du handlar däck från Kumho och Falken på euromaster.se eller visa upp ditt förbundsmedlemskort vid köp på verkstad. Kampanjen gäller 1 – 31 oktober 2024. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer. Lokala avvikelser kan förekomma.

Om Euromaster

Euromaster är en del av Michelinkoncernen och finns på mer än 140 platser i Sverige, från Trelleborg i syd till Gällivare i norr. Du kan med förtroende vända dig till din lokala Euromasterverkstad för allt som rör däck, fälg och däckservice. På många orter erbjuder vi även bilservice och reparationer. På vår hemsida euromaster.se kan du enkelt boka tid och köpa däck, vill du hellre ringa eller komma in till verkstaden är du såklart varmt välkommen!

euromaster.se

Telefon med månadens erbjudande