Mitt förbund:
25 %

25% rabatt på färg och spackel från Nordsjö

Erbjudandet gäller i de 20 AkzoNobel ägda Nordsjö Idé & Design butikerna. mot uppvisande av ditt förbundsmedlemskort.

Beskrivning & villkor

Inom Nordsjö Idé & Design kedjan finns idag ca. 130 butiker varav 19 butiker ägs av AkzoNobel. De helägda butikerna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och i dessa erbjuds alla medlemmar i LO-förbunden 25% rabatt på färg och spackel från Nordsjö. Erbjudandet gäller både inomhus och utomhus färg.

Här hittar du närmaste butik.

Villkor
Medlemmar ska kunna identifiera sig med sitt förbundsmedlemskort för att kunna ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller på ordinarie pris i Nordsjö Idé & Designs 19 AkzoNobel ägda butiker. Erbjudandet gäller ej på Nordsjös proffssortiment.

Om Nordsjö Idé & Design

Välkommen till oss på Nordsjö Idé & Design. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter från kända varumärken och ett heltäckande sortiment med allt du behöver för ditt projekt. Dessutom får du alltid den hjälp och service du behöver för att nå önskat resultat. Ta del av all vår kunskap och erfarenhet – i praktiken. Det är det vi kallar ”Riktig hjälp. Riktig kunskap”.

nordsjoidedesign.se

Om Musikerförbundet

Musikerna är fackförbundet som representerar Sveriges alla professionella musiker och artister. Vi arbetar för att förbättra våra medlemmars upphovs- och arbetsrättsliga villkor.

Tillsammans kan vi verka för att fylla Sverige med musik på ett för våra medlemmar schyst och hållbart sätt. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.