Mitt förbund:

35% rabatt på tavlor, posters, självhäftande fototapeter och rumsavdelare

Hos oss på Dinväggdekor hittar du tusentals snygga tavlor och posters, häftiga fototapeter för alla rum och dörrar samt dekorativa och praktiska rumsavdelare.

Beskrivning & villkor

Botanisera bland våra tusentals tavlor och posters och hitta snygg konst till ditt vardagsrum, sovrum och barnens rum. En rumsavdelare kan göra underverk i ett hem och hos oss hittar du massvis av vackra motiv och mönster som går hem hos både hos stora och små.

Villkor

Vi erbjuder 35% exklusiv medlemsrabatt via LO Mervärde på våra ordinarie priser på vårt sortiment av tavlor, posters, inramade posters, självhäftande fototapeter och rumsavdelare. Rabattkoden används i kassan och rabatten dras automatiskt av från priset. Fri frakt vid köp över 499 kr. Övriga köp- och leveransvillkor finns att läsa hos dinväggdekor.se.

Välkommen!

 

 

Om Dinväggdekor.se

Dinväggdekor är en svensk onlinebutik med ett brett sortiment av tavlor och posters, fototapeter, dörrtapeter och rumsavdelare. Hos oss hittar du din personliga tavla för alla hemmets rum, en fototapet som förnyar dina väggar eller en dörrtapet för gamla trötta dörrar. Med våra dekorativa rumsavdelare kan du skapa nya ytor genom att dela upp rummet eller varför inte för att dölja den irriterande skadan på tapeten. Alla våra produkter är miljövänliga och barnsäkra. Handla säkert, snabbt och enkelt på nätet hos dinväggdekor.se.