Mitt förbund:

Medlemsförmåner hos Fonus

Det finns många sätt att ta farväl. En begravning är en viktig stund. Den är både ett sista farväl och en hyllning till en unik människa. Vi på Fonus hjälper till med att skapa det avsked som ni önskar.

Beskrivning & villkor

Vi på Fonus har lång erfarenhet av att anordna alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller utifrån någon annan tro. Tillsammans kan vi utforma ett vackert sista avsked som samtidigt blir en hyllning till en oersättlig människa.

Fonus är inte ett vanligt företag, vi ägs av våra medlemmar. Som medlem i ett förbund som är delägare i Fonus har du rätt till ett antal förmåner:

  • 500 kronor prisavdrag vid beställning av begravning, alternativt 750 kronor om den avlidna även har fyllt i Vita Arkivet.
  • 750 kronor prisavdrag vid beställning av gravsten tillverkad av nordisk granit.

Förmånerna gäller för alla medlemmar och dess make/maka, sambo, barn, barnbarn, syskon, förälder, svärförälder samt mor- och farförälder.

Medlemsförmånerna kan användas hos Fonus begravningsbyråer och våra begravningsbyråer under eget varumärke. Förmånerna gäller inte vid beställning av begravning på farval.se. Det går inte att kombinera samma förmån vid en beställning. En medlemsförmån kan heller inte aktiveras efter att vi har skickat fakturan.

Utnyttja medlemsförmåner

I mötet med oss kommer vi att ställa frågan om det finns ett medlemskap i någon av våra ägarorganisationer. För att vi ska kunna aktivera förmånen behöver vi informeras om vilket LO-förbund som du är medlem i.

Om Fonus

Vi har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en veckar begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller någon annan trosuppfattning. Vi finns där för dig. Välkommen till oss på Fonus!

fonus.se

Andra erbjudanden du kanske gillar

Om Musikerförbundet

Musikerna är fackförbundet som representerar Sveriges alla professionella musiker och artister. Vi arbetar för att förbättra våra medlemmars upphovs- och arbetsrättsliga villkor.

Tillsammans kan vi verka för att fylla Sverige med musik på ett för våra medlemmar schyst och hållbart sätt. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy