Mitt förbund:

Rabatt på drivmedel och hyrbil med OKQ8 Företagskort

Med OKQ8 Företagskort får du tillgång till Sveriges största stationsnät och all service det innebär. Du kan enkelt tanka på våra stationer och även OKQ8-märkta VOLVO- och EON-stationer och få rabatten avdragen direkt på fakturan.

Beskrivning & villkor

Företagspriserna och rabatterna är inklusive moms, och gäller tills vidare.

Go Easy Diesel83 öre/liter
Diesel Bio HVO83 öre/liter
Go Easy Bensin48 öre/liter
Biogas bas/10040 öre/kg
Hyra personbil/buss10% rabatt
Snabbtvätt10% rabatt
Trafikprodukter*10% rabatt
Motorolja10% rabatt

Automattvätt  10% rabatt + 6:e tvätten gratis med OKQ8-tvättkort, alternativ tvättabonnemang för närvarande 299kr inklusive moms.

*spolarvätska, glykol, torkarblad, förgasarvätska, glödlampor, avfettning, bilschampo, tvättsvamp och Adblue Företagspriser och rabatter är inklusive moms, och gäller tills vidare.

Rabatten dras av vid varje faktureringstillfälle och finns sammanfattade på er faktura.

Offererade rabatter gäller endast vid direktfakturering mot slutkund. Vid fakturering från tredje part, exempelvis finans eller hanteringsbolag, gäller det aktuella finans/hanteringsbolagets villkor, om inget annat avtalas.

Aktuella drivmedelspriser finns alltid uppdaterade här.

Betalningsvillkor
Månadsfaktura med 25 dagar netto betalningstid.
Dröjsmålsränta utgår enligt allmänna villkor för OKQ8 Företagskort.
Inga expeditions- eller fakturaavgifter tillkommer.

Leveransbestämmelser
Allmänna villkor för OKQ8 Företagskort gäller.
För mer information, se OKQ8’s hemsida

Om OKQ8

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och vi drivs av att, tillsammans med våra medlemmar och kunder, vara med och påverka hela samhällets omställning till en hållbar morgondag. I Sverige har vi 743 stationer över hela landet och vi erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. Vi satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar. 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S samman och bildade OKQ8 Scandinavia.

www.okq8.se