Mitt förbund:

Fastighetskortet är ditt medlemskort i Fastighets.

Fastighetskortet är speciellt framtaget för dig som är medlem i Fastighets. Via kortet får du många erbjudanden och rabatter för bland annat semestern, hemmet och ditt eget välbefinnande. Det finns både nationella och lokala erbjudanden.

Tanken med Fastighetskortet är att erbjuda förmåner till alla medlemmar och på så många platser som möjligt. Arbete med att ta fram nya förmåner pågår hela tiden. Varje månad finns också ett månadens erbjudande som är lite extra förmånligt.

Vi hoppas att du ska uppskatta Fastighetskortet och hitta något som passar just dig.

Saknar du ditt Fastighetskort?

Om du förlorat ditt kort, anmäl det till Fastighets genom att skicka in namn och personnummer till den här e-postadressen: forbundskontoret@fastighets.se

Frågor om Fastighetskortet?

Maila till forbundskontoret@fastighets.se om du har övriga frågor kring förmånerna.

Om Fastighetsanställdas Förbund

Fastighets medlemmar arbetar som städare, fastighetsskötare. De är anställda i entreprenadföretag och i egen regi. Bland de drygt 30 000 medlemmarna finns också yrken som områdes- och kvartersvärdar, elektriker, rörläggare, vvs-arbetare och sanerare.

Fastighets arbetar för att tillvarata medlemmarnas intressen och möta arbetsgivarnas krav. Tillsammans kan vi få en bättre löneutveckling och arbetsvillkor. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge medlemmarna förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy