Mitt förbund:
Close
Serviceuppehåll

För dig som är medlem i HRF, går det för närvarande inte att logga in på LOmervärde.se på grund av serviceunderhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

Ingår

Fri rådgivning för sparande, pension och försäkringar

Du kan ha oanmälda skador, ett försäkringsskydd som är för stort eller för litet, eller behov av ett par erfarna ögon på din pensionsprognos. Boka en timmes rådgivning så går vi igenom ditt skydd som helhet: försäkringar, sparande och pension.

Beskrivning & villkor

Ett liv kan förändras på många olika sätt. Du kan få ett nytt boende, en ny familjemedlem eller en ny dröm. Få en timmes personlig rådgivning där vi tillsammans går igenom ditt skydd som helhet: försäkringar, sparande och pension. Våra erfarna rådgivare ger tips och råd för just din situation, helt utan måsten, och svarar på dina frågor i lugn och ro över telefon eller videosamtal. Du väljer bara en tid som passar dig, så hör vi av oss.

Om Folksam

Vi är kundägda, och finns till för våra kunders skull. Det betyder att vi inte har några aktieägare. Istället för att dela ut vinsten till aktieägare går den tillbaka till kunderna. Det sker i form av återbäring, premiesänkningar eller ännu bättre service, tjänster och erbjudanden. Våra drygt fyra miljoner kunder ger Folksam en mångfald, och vi är stolta över att ha flerspråkig kundservice.

Våra samarbeten med fackförbund är något vi är stolta över. Tillsammans har vi tagit fram detta försäkringsskydd som ingår i ditt medlemskap och ska passa just dig. Du får också fler försäkringar och tillval till ett förmånligt medlemspris.

folksam.se