Mitt förbund:
Close
Serviceuppehåll

För dig som är medlem i HRF, går det för närvarande inte att logga in på LOmervärde.se på grund av serviceunderhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

Jobbkollen – alla jobb på samma ställe

Sök i marknadens mest kompletta jobbflöde som innehåller över 100 000 unika platsannonser, hämtade från över tusen olika karriärsidor, rekryteringssajter, ATS-system och databaser.

När du söker nytt jobb, ta gärna hjälp av ditt förbund för att se om företaget du söker till har kollektivavtal!

Beskrivning & villkor

Det är svårt att få en överblick över alla lediga jobb som finns på nätet, inte minst då de presenteras på en mängd olika ställen. Genom att hämta in platsannonser från över tusen olika källor samlar vi alla lediga jobb på ett enda ställe. Du söker enkelt bland alla lediga jobb baserat på nyckelord och plats och kan sedan klicka dig vidare till arbetsgivarens ansökningssida om du ska söka jobbet.

Tips: kolla om företaget har kollektivavtal. Kollektivavtalet bestämmer vilka spelregler som gäller och är en garanti att du får rätt lön, semesterersättning, övertidsersättning, sjuklön, försäkringsskydd, avtalspension och arbetstidsförkortning med mera.

Om Auranest

Auranest står på individens sida och utvecklar framtidens arbetsmarknad utifrån individens perspektiv snarare än utifrån arbetsgivarnas behov. Genom att med den senaste digitala tekniken automatisera, digitalisera och kortsluta administrativa processer stärker vi individens position på arbetsmarknaden.

Auranest