Laddat med förmåner och rabatter

Målarekortet är ett medlemskort för Målarnas medlemmar

Målarnas viktigaste uppgift är att tillvarata medlemmarnas intressen både på arbetsmarknaden och i samhället, samt att se till att de får ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Medlemskapet innehåller till exempel försäkringar, förmåner samt råd och stöd i alla frågor som rör din anställning.

Men detta är inte allt, för att ge medlemskapet fler fördelar så får alla medlemmar i Målarna vårt medlemskort, Målarekortet. Utöver att fungera som medlemsbevis är Målarekortet laddat med rabatter och erbjudanden på allt från resor, friskvård och hemelektronik till teater och frisörbesök. Vi har både nationella och lokala samarbeten.

Du har även möjligheten att uppgradera ditt medlemskort till ett MasterCard med betalfunktion, läs mer om detta under Målarekortet MasterCard och alla andra erbjudanden finner du i menyn.

Det lönar sig att vara medlem!

Hur får jag Målarekortet?

Målarekortet skickas hem till dig som medlem. De som vill har sedan möjlighet att ansöka om att uppgradera medlemskortet till ett betal- och kreditkort.

Hur får jag tillgång till förmånerna och rabatterna med Målarekortet?

Målarekortet fungerar som medlemskort till fackförbundet och ger rabatt hos Målarnas partners. Det är ett så kallat showcard, vilket betyder att du ska komma ihåg att visa kortet eller ange att du har Målarekortet, som ingår i LO Mervärde, via telefonen eller datorn för att få en viss rabatt. LO Mervärdes logotype finns på baksidan av ditt kort.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

Målarna bestämmer (via samarbetet med LO Mervärde) vilka företag vi väljer att samarbeta med. Förmåner och erbjudanden knutna till Målarekortet ska vara prisvärda men inte till vilket pris som helst. Målarna gör inga avsteg från sina etiska regler och upphandlingspolicy som bland annat kräver att det ska finnas kollektivavtal.

Har du förslag på lokala företag du tycker Målarna ska samarbeta med så skicka tips till: mervarde@lo.se

Vem ger ut Målarekortet?

Målarna ger ut medlemskortet Målarekortet.

Vad gör jag om jag har tappat mitt medlemskort?

Om du har förlorat ditt medlemskort så ringer du till Målarna, 08-587 274 00. Då får du hjälp att snabbt och enkelt få ett nytt kort hemskickat i brevlådan. Du kan också maila namn, adress och personnummer till post@malarna.nu så får du hjälp.

Var kan jag vända mig med frågor om Målarekortet?

Kontakta Målarna 08-587 274 00 eller maila post@malarna.nu

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev