Mitt förbund:

Apple Pay – kontaktlös betalning med iPhone och Apple Watch

Apple Pay är ett tryggt och kontaktlöst sätt att betala med ditt LO Mervärde Mastercard för dig som har en iPhone eller annan kompatibel Apple enhet.

Kom igång med Apple Pay

Du kan antingen ansluta dig genom LO Mervärde-appen eller genom Wallet-appen i din Iphone eller genom att kontakta kundservice. (Apple Pay fungerar på iPhone 6 och senare modeller.)

I LO Mervärde-appen

Öppna LO Mervärde-appen och klicka på ”Lägg till i Wallet” och följ instruktionerna. (Se till att LO Mervärde-appen är uppdaterad med senaste versionen.)

I Wallet-appen

Öppna Wallet-appen i din iPhone och tryck på plustecknet uppe till höger och följ instruktionerna.

Genom Kundservice

Ring 0771-94 94 00 så hjälper vi dig att ansluta dig.

Du kan även lägga till kortet i din Apple Watch* för att betala med Apple Pay. Klicka här för att läsa om hur du aktiverar tjänsten.

Säkra betalningar med Apple Pay

När du betalar med Apple Pay kan du vara säker på att dina köp förblir konfidentiella. Apple Pay använder ett specifikt nummer för din enhet och en unik kod för varje transaktion. Dina kortuppgifter lagras inte på din enhet eller på Apples servrar och delas inte med tredjeparter. Apple Pay lagrar inte heller uppgifter som kan knytas direkt till dig som privatperson.

Så betalar du med Apple Pay

Apple Pay fungerar smidigt i alla butiker som stöttar kontaktlös betalning. Det gäller även på internet och i appar på din Apple-enhet.

Om LO Mervärde

LO Mervärde är ett samarbete mellan LO-förbunden, tillsammans cirka 1,4 miljoner medlemmar, där vi gemensamt förhandlar fram rabatter, förmåner och erbjudanden. Ett reellt mervärde som bidrar till att ge en guldkant utanför arbetslivet.

Och det är här på LOmervärde.se, under ditt förbund, som du hittar alla erbjudanden och rabatter som är knutna till just ditt medlemskort. Välkommen.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.