Mitt förbund:

Extrakort ​ger full koll på utgifterna

Nu kan du dela ditt kort med din partner. Ett smart sätt att hålla koll på gemensamma utgifter.

Extrakortet är, precis som huvudkortet, helt utan årsavgift och ger extrakortsinnehavaren samma kortförmåner. Det är kopplat till samma konto, men korttransaktionerna redovisas separat på fakturan för enkelhetens skull. Fakturan skickas till huvudkortsinnehavaren, som har full överblick över samtliga transaktioner medan extrakortsinnehavaren ser sina egna köp i appen och på Mina sidor.

Extrakortsinnehavaren får tillgång till alla kortfördelar, den kompletterande reseförsäkringen och de olika köpförsäkringarna, men inte medlemsförmånerna och rabatterna som är avsedda för LO-förbundens medlemmar.

Snabbt och enkelt att beställa!

För att beställa ett extrakort till boende på samma adress, som är över 20 år loggar du in på Mina Sidor eller i appen och väljer ”Beställ extrakort” (inget UC-utdrag görs). Du anger extrakortsinnehavarens personnummer samt för- och efternamn.

Ansök om extrakort på Mina sidor eller i LO Mervärde-appen.

Beställ extrakort

Om Musikerförbundet

Musikerna är fackförbundet som representerar Sveriges alla professionella musiker och artister. Vi arbetar för att förbättra våra medlemmars upphovs- och arbetsrättsliga villkor.

Tillsammans kan vi verka för att fylla Sverige med musik på ett för våra medlemmar schyst och hållbart sätt. Och genom LO-mervärde kan vi som bonus ge våra medlemmar förmåner som sträcker sig utanför arbetslivet.

LO Mervärde – Förmåner från ditt fackförbund

LO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet LO Mervärde Mastercard. LO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt LO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller höra av dig till ditt förbunds medlemsservice.

Cookies | Integritetspolicy