Laddat med förmåner och rabatter

Transportkortet – laddat med förmåner!

Transportkortet är ett medlemsbevis för dig som är med i Svenska Transportarbetareförbundet. Laddat på kortet finns en mängd förmåner och rabatter på resor, kultur, träning och mycket annat.

Hur får jag Transportkortet?

Transportkortet skickas hem till dig när du har betalat din första medlemsavgift. Det finns sedan möjlighet att ansöka om att uppgradera medlemskortet till ett betal- och kreditkort. Läs mer om detta under Transportkortet Mastercard.

Hur får jag tillgång till förmånerna och rabatterna?

För att nyttja erbjudandena ska du komma ihåg att visa kortet eller – om du handlar via telefon eller på internet – ange att du har Transportkortet som ingår i samarbetet LO Mervärde. LO Mervärdes logotype finns på baksidan av ditt kort.

Vem bestämmer vilka förmåner som finns?

Transport väljer (via samarbetet med LO Mervärde) vilka företag vi ska samarbeta med. Förmåner och erbjudanden knutna till Transport ska vara prisvärda men inte till vilket pris som helst. Vi gör inga avsteg från våra etiska regler och upphandlingspolicy som bland annat kräver att det ska finnas kollektivavtal. Har du förslag på lokala företag du tycker vi ska samarbeta med så skicka tips till: mervarde@lo.se

Vem ger ut Transportkortet?

Svenska Transportarbetareförbundet ger ut Transportkortet.

Vad gör jag om jag har tappat mitt medlemskort eller har frågor om Transportkortet?

Om du har förlorat ditt medlemskort så kontakta vår medlemsservice Transport på direkten på telefonnummer: 010-480 30 00 så ordnar vi ett nytt medlemskort till dig.

Medlemsförmåner till din inkorg varje månad.

Prenumerera på LO Mervärdes nyhetsbrev.

Nyhetsbrev