Mitt förbund:
Close
Serviceuppehåll

För dig som är medlem i HRF, går det för närvarande inte att logga in på LOmervärde.se på grund av serviceunderhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

1-30
april

Kom lite närmare semesterkänslan! 1000 kr rabatt på utvalda resor

Beskrivning & villkor

Boka in den på bästa avslutningen på sommaren – en resa i augusti, september eller oktober. Njut av avkopplande dagar vid poolen, ett uppvärmt hav och härliga sommarkvällar. Just nu får du 1000 kr rabatt per bokning på utvalda resmål och hotell.

Avreseperiod: 1/8-31/10 2024
Bokningsperiod: 1/4-30/4 2024

Utvalda hotell inom avreseperioden:

  • Karpathos, Aegean Village
  • Kreta, Alegria on the Hills – Family Premium
  • Zakynthos, Koukla Mare
  • Samos, Doryssa Theorem
  • Fuerteventura, Playitas Resort
  • Kreta, Almyra Hotel & Village
  • Karpathos, Parasol

Villkor
Rabatten gäller på nya bokningar mellan 1-30 april 2024, som görs på apollo.se när kampanjkoden ovan registreras i samband med köp.
Rabatten gäller per bokning när du bokar en paketresa (flyg och hotell) och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller ej på gruppresor, ospecificerade resor, sista minuten, endast flyg, träningsevent eller resor du paketerar själv.

Om Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell. Vi arrangerar charterresor, kombinationsresor och resor till våra förstklassiga Apollo Sports-hotell. Självklart erbjuder vi också resor till våra alldeles egna Apollo Mondo-hotell, med koncept skapade för att passa allt från familjer eller par, till de som vill bo lokalt och genuint eller på ett boutiquehotell.

Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer. Trevlig resa!

apollo.se